Roy Donders verliest kijkers

Heeft Roy Donders zijn magie al verloren? De veelbesproken Stylist van het Zuiden leverde flink wat kijkers in. Hij hield er 590.000 over.

Vorige week trok Roy nog meer dan 700.000 kijkers. Misschien was het omdat hij zich bijna niet bezighield met zijn huispakkenlijn. De stylist was deze week drukker met de kermis van Tilburg alwaar hij vooral veel eten nuttigde. Wat wel veel opzien baarde was dat de 22-jarige een wenkbrauwlift onderging.

Radar

Het best bekeken programma van de avond was Radar met 1,9 miljoen kijkers. En daarin was te zien hoe angorawol geplukt wordt in China. Veel kijkers zullen hun hele leven nooit meer een trui van angora kopen.

De Wereld Draait Door

Het meest besproken was De Wereld Draait Door waar de tafel vol zat met fans van de boyband One Direction. Om te laten zien dat boyband-adoratie van alle tijden is, liet Matthijs van Nieuwkerk een filmpje zien waarin onder andere The Beatles figureerden. Tot stomme verbazing van veel twitteraars hadden de dames aan tafel nog nooit van de meest invloedrijke band ooit gehoord.

Reageren