Roy Donders verslaat Matsoe Matsoe in de kijkcijfers

De Stylist van het Zuiden wint aan populariteit. Was vorige week Everybody Loves Joey nog de populairste realityshow op RTL 5, deze week is het Roy Donders.

De extravagante Roy won bijna 100.000 kijkers ten opzichte van vorige week en scoorde bijna een half miljoen kijkers. Everybody Loves Joey met Matsoe Matsoe leverde kijkers in, hij ging van 500.000 kijkers naar 433.000. Roy dankt de toename aan alle belangstelling de afgelopen week, hij werd omarmd door talkshows waar hij alles over zijn nieuwe huispakkenlijn mocht vertellen. En de kijkers steken ook nog iets op van Roy Donders: Stylist van het Zuiden.

Memories

Het best bekeken programma van de avond was Memories, de onverslijtbare formule met presentatrice Anita Witzier. 2 miljoen mensen zagen oude liefdes verenigd worden met elkaar. Ook Goede Tijden Slechte Tijden en Radar tikten de 2 miljoen bijna aan.

Praten

Het meest besproken programma van de avond was GTST, gevolgd door Voetbal International. En daar was het volgens de twitteraars een hele gewone VI-avond.

 

Reageren