Kijkcijfers dinsdag 31 augustus 2021

Royce de Vries bezorgt Boulevard en Khalid goede kijkcijfers

1 september 2021 15:45 | kijkcijfers | Door Jorien Slager

© ANP

Een opvallende televisieavond dinsdagavond. Het debuut van Khalid Kasem bij Khalid & Sophie ging niet onopgemerkt voorbij en Royce de Vries (zoon Peter. R. de Vries) deed zijn indrukwekkende verhaal bij Khalid & Sophie en RTL Boulevard.

RTL Boulevard wist maar liefst 953 duizend kijkers te trekken met het bijzondere interview met Royce de Vries. 700 duizend kijkers stemden af op het debuut van Khalid die voor het eerst een televisieprogramma presenteerde. De meningen waren verdeeld. Een aantal kijkers vond alles nog wat onwennig en houterig. Anderen vonden ’t voor een eerste keer prima. Tijdens Sophies debuut maandagavond keken er slechts 560 duizend mensen, niet gek dus. Hoewel dat waarschijnlijk grotendeels door de komst van Royce kwam.

We zijn er bijna

Goede kijkcijfers voor We zijn er bijna, waarin we kampeerders zien die het even heel moeilijk hebben. Een camperbusje dat het begeeft en veel regen op de Nederlandse camping. Kortom: Leedvermaak scoort. Maar liefst 1,3 miljoen kijkers genoten ervan. 

2 voor 12

De tweede aflevering van het jubileumseizoen van 2 voor 12 scoorde goed, zeker voor een aflevering over politiek. 963 duizend kijkers zagen hoe Jeroen Dijsselbloem en Diederik Samson het opnamen tegen Alexander Pechtold en Sybrand Buma. 

Tour de Frans

Een van de nieuwe programma’s deze week is Tour de Frans, waarin Frans Bauer weer eens bewees hoe goed hij vrolijke televisie kan maken. Zijn muzikale reis trok dan ook ruim 600 duizend kijkers.

Urk!

De start van het vierde seizoen Urk! bracht het er ook zeker niet slecht vanaf. We zagen hoe Teun zijn nieuwe liefde voorstelde aan zijn vrienden en hoe Gerda haar bruiloft voorbereidt. 537 duizend kijkers zagen deze eerste aflevering waarin toch wel de liefde centraal stond.

Meer over