SBS 6 scoort met Nanny McPhee

De film Nanny McPhee Returns everde SBS 6 eindelijk weer eens behoorlijke kijkcijfers op de zaterdagavond op. 953.000 mensen zagen de film over de bijzondere kinderoppas.

De afgelopen weken trokken de eigen programma's Verliefd op Ibiza en Welkom bij de Kamara's ongeveer de helft van dat aantal. En dat betekent toch nog een een positieve noot voor SBS op het eind van 2013.

Holland's Got Talent

Maar natuurlijk haalde Nanny McPhee het wat betreft kijkcijfers niet bij de halve finale van Holland's Got Talent. Dat was met bijna 1,9 miljoen kijkers het best bekeken en meest besproken programma op zaterdag. Daarin werd duidelijk dat de 9-jarige zangeres Amira naar de finale ging.

De acht finalisten zijn: Amira, Agios Acro, Claire, Reality, Nicolas, Opa Piet, Joni en Non Stop. Zij strijden om de hoofdprijs: een optreden in Las Vegas.

Overspel

Op Ned. 1 deden De Kwis (1,3 miljoen) en Animal Crackers (1,2 miljoen) het zoals elke week weer heel goed. De serie Overspel trok 913.000 kijkers en daarin werd tot opluchting van velen duidelijk dat Willem nog leeft.

 

Reageren