Kijkcijfers vrijdag 22 juli 2022

De TV van gisteren: kelderende kijkcijfers voor nieuwe SBS6-talentenjacht I Want Your Song

23 juli 2022 09:00 | kijkcijfers | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Opnieuw een flinke tegenvaller voor Talpa. I Want Your Song, de nieuwe talentenjacht op SBS6, levert week na week flink in qua kijkcijfers. Zelfs OG3NE kon het getal deze vrijdag niet opkrikken. Integendeel.

Kijkers waren na de eerste aflevering lovend over het nieuwe format. 'Leuk programma' en 'by far het beste muziekprogramma op dit moment', klonk het. De show trok met de aftrap een voor SBS-begrippen hoopvolle 453.000 kijkers, na de kijkcijferdieptepunten van de andere programma's op de zender in voorgaande weken. Maar helaas: vorige week keken er nog maar 304.000 kijkers naar I Want Your Song en deze vrijdag waren er daar slechts 274.000 van over. Het door OG3NE gekozen nummer wordt wel druk nabesproken.

De Slimste Mens

De Slimste Mens sloot de tweede week van het nieuwe seizoen af met 1.615.000 kijkers. Mocht je het leuk vinden: De Slimste Mens: All Stars, de online editie waarin oud-finalisten het tegen elkaar opnemen, is sinds gisteren te zien

B&B Vol Liefde

RTL 4 heeft deze zomer weer goud in handen met het dagelijkse B&B Vol Liefde. De aflevering van vrijdag, waarin Hans afscheid nam van zowel Desiree als Hayriye en kennismaakte met een nieuwe vrouw, trok 860.000 kijkers. 

Het gevoel van de Vierdaagse

Vrijdag was de derde en laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse. 702.000 kijkers keken naar de terugblik op het wandelevenement in Het gevoel van de Vierdaagse op NPO 1. Sommige kijkers zijn nogal teleurgesteld over de presentatie van Boswachter Tim.

Meer over