Schaatsloze dag: GTST heeft weer eens meeste kijkers

Er waren geen medailles voor Nederland, want er werd niet geschaatst. Daarom had GTST maandag de meeste kijkers: 1,9 miljoen.

Daarna deden vooral de reguliere programma's van Nederland 1 deden het erg goed. Naar Radar keken 1,7 miljoen mensen, de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Memories trok 1,5 miljoen kijkers. Memories leek wel veranderd in een exotisch hulpprogramma. Een dame in Hongarije kreeg nieuwe tanden en ene Coco mocht naar Nepal om de vader van haar kind te zoeken. Dat werd niet helemaal begrepen door de kijkers.

Proefkonijnen

In Proefkonijnen werd voor eens en altijd onderzocht wat er in een frikadel zit. Jarenlang werd we bang gemaakt. De snack zou gevuld zijn met koeienogen en hersenen. Maar wat blijkt, de frikadel is prima in orde met enkel kippenvlees, kruiden en water. Smakelijk!

P&W

Pauw & Witteman hadden gasten die geen pedofielen in de bewoonde wereld dulden. Het ging behoorlijk tekeer in de studio. De vraag is natuurlijk of het wel zin heeft om dergelijke types uit te nodigen voor een zinvolle discussie over de woonplaats van pedo’s.

Spelen

Natuurlijk zijn ook op een schaatsloze dag de Olympische Spelen nog steeds populair. De huldiging van de 1500 meter schaatsen bij de dames trok 1,4 miljoen kijkers en naar de tweemansbob keken 1,3 miljoen liefhebbers. Zij zagen de Nederlander Edwin van Calker naar beneden glijden in zijn oranje bob. Een hele vooruitgang vergeleken met de Spelen in Vancouver toen Edwin zich terugtrok omdat hij niet durfde. Hoe dan ook, bobsleeën blijft een beetje gekke bezigheid.

Reageren