Kijkcijfers vrijdag 1 april 2022

De TV van gisteren: nieuw seizoen De Verraders trapt af met ruim 1,1 miljoen kijkers

2 april 2022 09:20 | kijkcijfers | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Het nieuwe seizoen van De Verraders is begonnen op RTL 4. Het programma vol list en bedrog trapte 1 april af met 1.155.000 kijkers. Na de succesvolle eerste reeks én het Videoland-seizoen, zijn de verwachtingen hoog.

In de eerste aflevering wees presentator Tijl Beckand de drie verraders aan die de getrouwen één voor één proberen te 'vermoorden'. Maar weten ze hun grote geheim, eh, geheim te houden, of worden zij zelf verbannen? Het spel is begonnen. Zonder te veel te spoilen: kijkers smullen nu al van de 'interessante, leuke groep deelnemers' en hebben al zo hun favorieten. 

Flikken Maastricht

Toch scoort Flikken Maastricht primetime op de vrijdagavond het best met 1.616.000 kijkers op NPO 1. Het was dan ook het seizoensslot. Kijkers zijn nogal verdeeld over de finale. 

Jinek 

Na een hardnekkige keelontsteking, presenteerde Jinek vrijdagavond weer haar talkshow. Toch verbleekte ze met 659.000 kijkers bij haar concurrenten van Op1, waar 991.000 kijkers naar keken. De discussie aan tafel over de vleestaks maakte veel los.

Meer over