Studio Sport kampioen van de zondagavond

21 Oktober 2013 07:56 | kijkcijfers | Door Televizier

Studio Sport Eredivisie is de kijkcijferkampioen van de zondagavond. Maar liefst 2.764.000 mensen keken naar het programma.

De Eredivisiewedstrijd PSV-FC Groningen stond gisteravond centraal in Studio Sport. FC Groningen won met 1-0 van de Eindhovenaren. Dat terwijl PSV bij winst de koppositie in de Eredivisie in had kunnen nemen. Er was dus genoeg te bespreken.

TROS TV Show

De TROS TV Show werd gisteravond door 1.638.000 mensen bekeken, dat zijn er zo'n 200.000 meer dan vorige week. Het was dan ook een interessante aflevering met componist David Foster die samenwerkten met sterren als Céline Dion en Barbra Streisand. Inmiddels is hij alweer twee jaar getrouwd met de Nederlandse Hollywoodvrouw Yolanda van den Herik.

Miljoenenjacht

Postcode Loterij Miljoenenjacht moet een aantal kijkers inleveren. Vorige week scoorde het programma zo'n 2,1 miljoen kijkers, deze week zijn dat er ruim 1,9 miljoen. Nog steeds een goede score voor Linda de Mol dus.

Ook Alberto Stegeman levert met zijn Undercover in Nederland een klein aantal kijkers in. Gisteravond keken er 907.000 mensen, tegenover net iets meer dan een miljoen vorige week.

Praatcijfers: So You Think You Can Dance

So You Think You Can Dance zit nog steeds op de praatcijfertroon. Gisteravond werd het vertrek van Ricardo en Sophie veelbesproken.

Meer over