The Common Linnets bezorgen RTL Late Night kijkcijferrecord

Ilse de Lange en Waylon hebben Humberto Tan aan een nieuw kijkcijferrecord geholpen. Maar liefst 1.45 miljoen mensen zaten klaar voor de Songfestival nabespreking. 

Niet eerder scoorde RTL Late Night zo goed. Ilse en Waylon vertelden over hun ervaringen in Kopenhagen, de onwaarschijnlijke roes van de tweede plaats en brachten uiteraard Calm After The Storm ten gehore.

Het was sowieso een memorable avond in het Americain voor Humberto. Er sprong zomaar een schreeuwende man op tafel!

Het Is Wel Je Kind begint teleurstellend

De langverwachte televisie comeback van Ton van Rooyen heeft niet al teveel kijkers weten te boeien. De eerste aflevering van zijn SBS-programma Het Is Wel Je Kind wist een slordige 400.000 kijkers te bereiken. Ton won het niet van sterke concurrentie als James Spader in de RTL-serie The Blacklist dat goed was voor een miljoen. Absolute winnaar om 20.30 uur was Radar, met 1.5 miljoen kijkers. 

Common Linnets meest besproken op Twitter

Ook wat betreft online aandacht had RTL Late Night niets te klagen. De talkshow werd druk besproken op Twitter, met maar liefst 8419 tweets. De meeste gingen, uiteraard, over Ilse, Waylon, hun Eurovisie Songfestival avontuur en de reacties van de wereldpers.

De kijkers zagen Ilse wat blijdschaptraantjes wegpinken om haar succes.

Daarnaast was er ook veel aandacht voor het incident met de schreeuwende man. Het liet ook bekend Nederland niet onberoerd.

Ook het nieuws van de politie dat de man inmiddels achter slot en grendel zit werd meer dan 700 keer geretweet.

 Waardoor er gelukkig al snel weer om gelachen kon worden, óók door BN'ers.

Reageren