The Voice battelt zich naar 2,8 miljoen kijkers

26 Oktober 2013 09:51 | kijkcijfers | Door Televizier

The Voice moest het vanwege de concurrentie de afgelopen twee weken stellen met iets minder kijkes, maar gisteren was de talentenjacht terug op het oude niveau met 2,8 miljoen kijkers.

Al die The Voice-kijkers wilden weten of Gerrie Dantuma dit jaar wel de liveshows zou halen. Vorig jaar strandde het supertalent door een verkeerde tactische keuze van coach Trijntje nog in de Battles, maar dit jaar slaagde ze wel in haar missie. Gerrie zong Crazy in love van Beyoncé met Lisan. Ze werd wederom afgewezen door Trijntje, en ook Ali B koos voor Lisan, maar haar eigen coach Marco Borsato vond Gerrie wel de beste. Tot stomme verbazing van Trijntje Oosterhuis.

De tweet van de avond was trouwens van de hand van Simon Keizer op het moment dat Trijntje Oosterhuis koos voor kandidate Nicole Bus.

 

College Tour

College Tour met comedienne Ruby Wax trok 418.000 kijkers, een tikje minder dan vorige week met Robbie Williams. Ruby vertelde veel over haar depressies en dat maakte indruk op veel mensen.

 

Schaatsen

Het is een Olympisch schaatsseizoen en dus zetten de Nederlandse schaatsers hun beste beentje voor op het NK. Traditiegetrouw keken er velen. 1 miljoen mensen zagen Sven Kramer nu al in topvorm. Ireen Wüst moet de komende tijd nog flink aan de bak, zij werd slechts derde op haar 1500 meter.

Meer over