The Voice best bekeken en meest besproken

Bij The Voice of Holland werden de halve finalisten bekend en dat leverde een hele pittige 2,6 miljoen kijkers op.

Julia, Gerrie, Shirma, Wudstik, Jennifer, Jill Helena, Cheyenne Toney en Mitchell Brunings zijn de talenten die door zijn naar de halve finale van The Voice of Holland. Dat betekent dat Vince, Nicole, Märel en favoriet Coosje Smid het veld moesten ruimen. 2,6 miljoen mensen zagen de kwartfinale en dat waren er 200.000 meer dan vorige week. Marco Borsato lijkt de groep des doods te hebben met Julia van der Toorn en Gerrie Dantuma, maar Marco's echtgenote Leontine Borsato heeft een duidelijke voorkeur. 

Andere kijkers letten niet zo zeer op de zangkwaliteiten van de talenten.

Loting WK

De Loting voor het WK Voetbal trok 1,2 miljoen kijkers. Na een lange, saaie show kwam Nederland in een poule terecht met Spanje, Chili en Australië, maar veel mannelijke twitteraars hadden meer oog voor de presentatrice dan voor de balletjes met de landen.

Mandela

Terwijl Sepp Blatter de overleden Mandela schoffeerde door een minuut stilte van 11 seconden te houden, eerde Astrid Joosten de held van Zuid-Afrika met haar documentaire De Magie van Mandela. Bijna een miljoen mensen zagen de herhaling op Ned. 1.

 

Reageren