De kijkcijfers van vrijdag 25 januari

The Voice boven de 2 miljoen kijkers

The Voice of Holland heeft vrijdagavond twee miljoen kijkers getrokken. En dat is een stuk meer dan de 1.79 miljoen die er vorige week afstemden op de talentenjacht.

Deze week waren weer de zogeheten knockouts, waarin een plekje in de liveshows van TVOH kan worden veiliggesteld. Terwijl de teamcaptains bezig waren hun teams vol te krijgen, werd er op Twitter volop meegepraat.

De wereld draait door

Net als vorige week vrijdag keken er ook deze week weer erg veel mensen naar De wereld draait door op NPO 1. Het waren er weer ruim 1.3 miljoen. Deze keer was niemand minder dan Humberto Tan de tafelgast. Hij was dit in een ver verleden ook weleens en maakte deze week zijn comeback.

Flikken Maastricht

Uiteraard was er ook weer veel animo voor de hitserie Flikken Maastricht op NPO 1. Op dit moment is seizoen dertien bezig en vrijdag werd daarvan aflevering acht uitgezonden. Dit is in totaal de 133e aflevering van de politieserie rond de rechercheurs Wolfs en Van Dongen. Deze week keken 1.28 miljoen mensen naar hun verrichtingen. Op Twitter werd weer volop meegedacht. 

En verder

Op NPO 1 deed Droomhuis gezocht het erg goed met 1.17 miljoen kijkers. Ook Goede tijden, slechte tijden zat boven de miljoen (1.1 miljoen). De quiz 2 voor 12 zat er net onder met 958.000 kijkers.

Meer over:

Reageren