The Voice minder populair

Met 2,3 miljoen kijkers was The Voice of Holland het best bekeken programma van de vrijdagavond maar het was tevens de minst goed bekeken liveshow ooit.

Natuurlijk is 2,3 miljoen een geweldig cijfer, maar de populariteit van The Voice onder de kijkers lijkt wel een beetje tanende. Vorige week trok The Voice 2,4 miljoen kijkers en ook dat was al een laagterecord voor de talentenshow. Veel kijkers klaagden dan ook over het de kwaliteiten van de zangers.

 

De kandidaten die naar huis moesten zijn Bylear Sumter, Marvin Kneefel, Steffen Morrison en Collin de Vries. The Voice of Holand was ook het meest besproken van de avond.

Erica Terpstra

Erica op Reis en Joris United scoorden prima voor Nederland 1 met beiden 1,1 miljoen kijkers. En zoals gewoonlijk stal Erica weer de harten van de kijkers.

DWDD University

Professor Robbert Dijkgraaf gaf bij DWDD University college over Albert Einstein en trok daar met 859.000 kijkers iets minder belangstelling mee dan met zijn vorige tv-colleges. Het Einstein-college was bepaald niet eenvoudig, maar toch waardeerden de kijkers de uitleg van professor Dijkgraaf zeer.

Reageren