The Voice slaat toe met 2,7 mijoen kijkers

De eerste aflevering van de battle-ronde van The Voice of Holland wist met bijna 2,7 miljoen flink meer kijkers te trekken dan de auditierondes.

Naar de auditierondes keken gemiddeld 2,3 miljoen mensen en dat was veel minder dan eerdere seizoenen. 2,7 miiljoen zit meer in de lijn van de topjaren van The Voice of Holland.

GTST

Bij GTST was het feest. De soap zond haar 5000ste aflevering uit en deed dat o.a. met een nieuwe versie van de bekende tune, een app waarmee je de aflevering op een andere manier op een tablet kon bekijken en met veel spanning. Want Nina was in groot gevaar. 2,3 miljoen kijkers zaten aan de buis gekluisterd.

Maar na 5000 afleveringen hebben somminge niet-kijkers een probleem

Zoete Wraak

Gouden Televizier-Ring winnaar Flikken Maastricht (1,9 miljoen) deed het weer prima, net als RTL Late Night (1,6 miljoen) en  DWDD (1,4 miljoen). Dat geldt niet voor de nieuwe flauwe grappen-show Zoete Wraak op SBS 6. Dat is een soort Bananasplit waarin mensen elkaar in de maling nemen. Gerard Joling nam bijvoorbeeld Gordon in het ootje. Slechts 341.000 mensen namen de moeite om te kijken.

 En de belangrijkste conclusie na Zoete Wraak: Gordon houdt van Gerard!

Meer over:

Reageren