The Voice wint van het Nederlands elftal

Het Nederlands elftal speelde de sterren van de hemel tegen Hongarije, toch gaven meer kijkers de voorkeur aan de laatste auditieronde van The Voice of Holland.

De talentenjacht verloor door het voetbal wel 400.000 kijkers ten opzichte van vorige week, maar er bleven er toch nog altijd 2,6 miljoen over. Zij zagen dat alle coaches hun team compleet maakten, volgende week beginnen tenslotte de Battles.

Oranje

Nederland - Hongarije was het voorlaatste kwalificatieduel voor het WK in Brazilë. Oranje had zich al geplaatst, dus het was vooral een wedstrijd voor de eer. Maar Nederland had duidelijk wat goed te maken. Na een aantal matige wedstrijden, speelde het team van coach Louis van Gaal fantastisch. Oranje won met 8 - 1, met als uitblinker Robin van Persie die drie doelpunten voor zijn rekening nam en in totaal 41 interlandgoals maakte. Hij ging daarmee Patrick Kluivert voorbij. De wedstrijd stemde de kijker zeer tevreden

College Tour

De aflevering van College Tour met Epke Zonderland trok 629.000 kijkers en veel kijkers waren onder de indruk van de turner die afgelopen zondag wereldkampioen werd.

Maar veel twitteraars verheugden zich nu al op volgende week, wanneer Robbie Williams naast Twan Huys plaats neemt.

Reageren