Topavond voor Ned. 1

Op maandag is Ned. 1 onverslaanbaar. Radar is het best bekeken programma op Ned. 1 en Memories en Dokter Deen staan ook in de top 4.

Naar Radar keken bijna 2 miljoen mensen, voor Memories en Dokter Deen geldt hetzelfde. Van RTL 4 kan alleen Goede Tijden Slechte Tijden tippen aan die cijfers. Radar is druk met de Loden Leeuw, de actie waarin de meest irritante commercial wordt gekozen. Veel twitteraars hebben een verrassende mening over de spotjes die dit jaar genomineerd zijn.

Op RTL 5 scoort Roy Donders week na week beter. De Stylist van het Zuiden had een kijkerspubliek van 699.000 en natuurlijk werd er veel over hem gepraat. Roy ging deze week naar Polen om daar zijn huispakken te laten maken en presteerde het naar het verkeerde vliegveld te gaan.

En eenmaal aangekomen bleek Roy nog een essentieel onderdeel vergeten te zijn.

Harry Potter

SBS had Harry Potter and the Deadly Hallows op het programma staan, de een na laatste film uit de reek over tovenaarsleerling Harry. De zender scoorde daar een licht tegenvallende 561.000 kijkers mee. Een goeie film, maar met alle reclames en Hart van Nederland dat SBS in de film stopte, was het toch afzien voor kijkers.

Reageren