Topavond voor SBS met Utopia en Danni Lowinski

9 Januari 2014 08:54 | kijkcijfers | Door Televizier

Utopia bleef het ook op dag 3 goed doen met ruim 1,3 miljoen kijkers. Naar de eerste nieuwe aflevering van Danni Lowinski keken 1 miljoen mensen.

En dan was er ook nog Hoeveel Ben Je Waard waarin Viktor Brand de financien van mensen onderzoekt: 887.000 kijkers. Al met al dus een topavond waarop Utopia voorlopig goede zaken doet voor SBS. De realityshow was ook weer het meest besproken programma van de avond. Veel gebeurde er niet in Utopia, Paul maakte ruzie met Emil omdat de worstelaar (op de foto) zijn boterhammen te dik belegde met tonijn.

Er zijn ook mensen die de 24/7 stream van het programma in de gaten houden en zich zorgen maken over het welzijn van de dieren in Utopia.

Beat the Crowd

Op RTL 4 begon de nieuwe quiz Beat the Crowd met Winston Gerschtanowitz en Nicolette van Dam met een ietwat tegenvallende 1 miljoen kijkers op primetime. Twitteraars klaagden vooral over de falende app van het programma.

Pinguins

Op Ned. 1 werd de avond gevuld met de cocumentaire Pinguins Undercover. Goed voor 1,3 miljoen kijkers want de dieren bleken zeer vermakelijk.

Meer over