Tussen Kunst & Kitsch best bekeken op primetime

24 Oktober 2013 07:49 | kijkcijfers | Door Televizier

Tussen Kunst & Kitsch is al jarenlang één van de populairste programma's van de AVRO. Gisteravond werd het programma het meest bekeken op primetime.

Ruim 1,3 miljoen mensen keken naar de uitzending, waarin onder andere een Rietveld-stoel werd getaxeerd. Ook een zeldzame karaf uit de 17e eeuw kwam aan bod. Nederland heeft na bijna 30 jaar Tussen Kunst & Kitsch dus nog genoeg bijzondere en waardevolle spullen op zolder staan.

Dokter Tinus

Een bijzondere gastrol in Dokter Tinus gisteravond: Beau van Erven Dorens heeft het acteren weer opgepakt en was te zien als psychiater Edward Steenman. De aflevering trok met ruim 1,1 miljoen kijkers veel bekijks.

Champions League

De Champions League-wedstrijd Real Madrid - Juventus werd door 1,3 miljoen mensen bekeken. Real Madrid ging er met de winst vandoor, het werd 2-1. Beide goals werden gemaakt door Christiano Ronaldo.

Praatcijfers: Zwarte Pieten-discussie

Van de hele Zwarte Pieten-discussie is Nederland voorlopig nog lang niet af. Ook Debat op 2 stond gisteravond geheel in het teken van de discussie. Daar werd massaal over getwitterd:

Een vergelijking tussen het Sinterklaasfeest en de Holocaust schoot bij velen in het verkeerde keelgat:

Meer over