Uitstel van Executie start met 1,1 miljoen

Werden de vorige weken nog verslaafden geholpen op RTL 4, deze week nam Martijn Krabbé het stokje over met Uitstel van Executie.

RTL 4 leverde daarmee een half miljoen kijkers in en hield er nog 1,1 miljoen over. Na het Champions League voetbal was Uitstel van Executie daarmee het best bekeken programma op primetime. De overgang was even wennen voor Peter van der Vorst.

Sneeuwvoetbal

De meeste mensen gingen dinsdag eens goed zitten voor de Champions League-wedstrijd van Galatasaray tegen Juventus. Die pret was van korte duur, de wedstrijd werd na 32 minuten gestaakt vanwege een hevige sneeuwbui. Het lukte de Turken niet meer om het veld sneeuwvrij te krijgen. En dat leverde de nodige grappen op.

The Taste

Galatasaray - Juventus wordt -als het veld weer speelbaar is - vanmiddag om 14.00 uur hervat. Door het wegvallen van Verslaafd! leverde ook The Taste kijkers in. Vorige week was het kookprogramma nog goed voor meer dan 1 miljoen kijkers, daar waren er nu nog 827.000 van over. In The Taste doen de Belgen het tot nu toe een stuk beter dan de Nederlanders, toch is coach Herman den Blijker tevreden.

Meer over: