Utopia blijft een hit in week 2

Ook de zesde aflevering van Utopia scoorde de pannen van het dak met 1,2 miljoen mensen. SBS 6 kan de champagne wel opentrekken.

Het lijkt erop dat het succes van Utopia een blijvertje is. Utopia doet het wat betreft kijkcijfers zelfs beter dan Big Brother, dat later een wereldhit werd. Binnen de ideale wereld gaat het inmiddels minder, Utopianen Lindy (foto) en Harold zien het niet meer zitten. Gelukkig meldde zich op Twitter al een vervanger.

RTL Late Night

Humberto Tan keerde na een korte winterpauze terug met Late Night en scoorde meteen weer 1,1 miljoen kijkers, terwijl zijn directe concurrenten Knevel & Van de Brink het moesten doen met 829.000 mensen. Humberto had o.a. de Rijdende Rechter en Carlo Boszhard te gast.

StartUp

Dokter Deen deed het geweldig met 1,9 miljoen kijkers terwijl Radar 1,7 miljoen kijkers trok. De serie The Blacklist op RTL 4 hield dezelfde cijfers als bij de start vorige week: 1,2 miljoen. Voor de BNN-soap StartUp op Ned. 3 blijven ook in week 2 de cijfers dramatisch: 31.000 kijkers.

Reageren