Utopia knokt terug: 1,2 miljoen kijkers

Utopia deed het even slecht bij de kijkers, maar zit nu weer ruim boven de miljoen. Dat is een flinke opsteker voor SBS 6 en John de Mol.

Woensdag keken er nog geen 800.000 mensen naar de ups & downs van de loodsbewoners uit Laren, gisteravond zapten maar liefst 1,157 miljoen kijkers naar SBS 6. Een hele opsteker voor de ploeg achter Utopia, die er alles aan doet om een kijkcijferdip te voorkomen.

Het was niet een buitengewoon spannende aflevering. De blonde levenskunstenares Billy draaide door en werkte echt iedereen op de zenuwen, inclusief de koeien en de kijkers. 

Televisiekijkers zagen gisteren ook de eerste glimps van Jimmy, de kersverse bewoner van Utopia. Maar dat was dan ook echt alles. Volgens van de livestream op internet weten al meer. Hier een tipje van de sluier:

In werkelijkheid betrad Jimmy vorige week de loods, dus de gehate vertraging tussen reality en tv-uitzending is op dit moment nog altijd 7 dagen.

Daphne Bunskoek uit Wie is de Mol?

Nederland 1 had gisteren opnieuw een topavond, dankzij Wie is de Mol? (2,4 miljoen kijkers), Het Journaal (bijna 2,4 miljoen) en Floortje naar het Einde van de Wereld (2 miljoen).

In Wie is de Mol? mocht Daphne Bunskoek haar biezen pakken. Op Twitter vonden vooral (jonge) mannen dat jammer en waren ze verbaasd over haar leeftijd.

Floortje naar het einde van de wereld

Met meer dan 2 miljoen kijkers (een record!) heeft wereldreiziger Floortje Dessing opnieuw een reden om een traantje weg te pinken en mensen te zoenen. Ze was gisteren op een afgelegen Australisch eiland dat bewoond werd door een Robinson-achtige man en allerlei giftige dieren. Kijkers smulden en griezelden.

Lees hier meer over de kluizenaar in kwestie:

Reageren