Kijkcijfers dinsdag 26 september 2023

De TV van gisteren: Van Onschatbare Waarde met Dionne en Arnold valt nog steeds in de smaak

27 september 2023 09:17 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Elvin Boer/MAX
Van Onschatbare Waarde had dinsdag de ondankbare taak om het gat van We Zijn er Bijna te vullen. Dionne Stax en haar experts brachten het er goed vanaf met 973.000 kijkers.

Dit is alweer het zevende seizoen van Van Onschatbare Waarde maar het programma vertoont nog lang geen slijtplekken. De bijzondere objecten blijven maar komen en gelukkig is Arnold er nog steeds. Al waren er ook wat nieuwe gezichten. 

Ewout

Ewout Genemans behandelt in zijn reportageprogramma Ewout op RTL 5 wekelijks een bijzonder onderwerp en dinsdag was dat de doodstraf in de Verenigde Staten. De presentator sprak in deze aflevering niet alleen met een ter dood veroordeelde maar ook met de dochter van een man die een uur daarvoor was geëxecuteerd. En dat riep emoties op. Ewout trok 366.000 kijkers. 

Help Mijn Man is Klusser

RTL 4 zond op primetime weer een herhaling uit van Help Mijn Man is Klusser en dat begint kijkers inmiddels aardig de keel uit te hangen. John Williams werd erin gefietst als vervanger van het geflopte Samen Uit Samen Thuis, maar Help Mijn Man is Klusser schoort nog slechter met 273.000 kijkers.  

Oranjeleeuwinnen

Op NPO 3 sleepten de Oranjeleeuwinnen op het laatste moment de overwinning tegen het Engeland van Sarina Wiegman uit het vuur. In de negentigste minuut schopte Renate Jansen de tweede goal achter de Engelse keepster zodat Nederland nog steeds mee doet in de Nations League. Maar liefst 831.000 mensen zagen het gebeuren. 

Meer over