Kijkcijfers dinsdag 28 maart 2023

De TV van gisteren: Vandaag Inside verslaat Lubach en record voor KvW

29 maart 2023 09:14 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© KRO-NCRV
Het is even slikken voor Arjen Lubach. Zijn Avondshow had minder kijkers dan Vandaag Inside. Bij Keuringsdienst van Waarde is het feest, het programma heeft een seizoensrecord te pakken.

Sinds Keuringsdienst van Waarde op NPO 1 wordt uitgezonden, gaat het heel erg goed met het consumentenprogramma en dinsdag had de show zelfs de meeste kijkers van het hele seizoen, ruim 1,2 miljoen. Deze aflevering ging over de vraag hoe het kan dat alle voorgesneden plakjes kaas precies even groot zijn. Dat kan dus op deze manier:

Vandaag Inside

Wilfred Genee was na een dagje afwezigheid terug bij Vandaag Inside en meteen scoorde het programma weer de pannen van het dak. Er keken zelfs meer mensen dan naar De Avondshow met Arjen Lubach en dat is uniek. Wilfred, René en Johan hadden 981.000 kijkers en Arjen moest het doen met net iets minder,; 966.000. Iedereen was blij dat Wilfred terug was. 

Ontvoerd

Op NPO 2 doet Opsporing Verzocht het de afgelopen weken gelukkig aardig goed. Anniko van Santen en de boeven hadden dinsdag 848.000 kijkers, Burgerzaken op NPO 1 had daarentegen nog beroerdere kijkcijfers dan normaal. Het programma over het wel en wee in gemeentehuizen trok dinsdag 493.000 kijkers. Ook Ontvoerd op RTL 4 scoort nog niet zo goed als het zou moeten. 711.000 mensen keken naar John van den Heuvel en Olaf die zijn zoon Maxi moet missen omdat de moeder het naar Colombia heeft ontvoerd. 

Meer over