Veel kijkers haken af bij zaterdagavondshow Carlo & Irene

Typisch Carlo & Irene trok 800.000 kijkers. 300.000 minder dan de week ervoor. Ook ZaterdagavondJURK had te maken met dalende kijkcijfers.

De show van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven scoorde in week 1 nog dik boven het miljoen, maar moest het nu doen met 940.000 kijkers. En voor Carlo Boszhard en Irene Moors moet 800.000 kijkers een teleurstelling zijn. Zou Nederland genoeg hebben van alle typetjes en de drukte?

Bij ZaterdagavondJURK waren Jan-Jaap van der Wal en Georgina Verbaan te gast en dat leidde o.a. tot de volgende grappen.

Tussen Typisch Carlo & Irene en ZaterdagavondJurk stond de eerste aflevering van De Jongens Tegen de Meisjes geprogrammeerd. Dat programma scoorde iets meer dan 1 miljoen kijkers.

Sterren Springen

De halve finale van Sterren Springen op SBS 6 won kijkers en kwam uit op 1,2 miljoen. Zij zagen hoe Britt Dekker wel door mocht naar de finale en Andy van der Meyde niet. En dat viel niet goed.

De Kwis

Op Ned. 1 deed Ik Vertrek het met 1,3 miljoen kijkers nog net iets beter dan Sterren Springen. De laatste aflevering van De Kwis scoorde 1,2 miljoen kijkers. Daarin zou Gordon te gast zijn, maar die had op het laatste moment afgebeld omdat de heren van De Kwis hem de week ervoor hadden beledigd.

Reageren