Verklaring Albert Verlinde bezorgt Boulevard meer kijkers

RTL Boulevard werd dinsdagavond met meer belangstelling bekeken dan normaal. 1,1 miljoen mensen waren nieuwsgierig naar wat Albert Verlinde te zeggen had over de foto's van zijn zoenende man.

Dat zijn iets meer kijkers dan het showbizzprogramma normaliter trekt. Albert Verlinde ging de problemen niet uit de weg en begon meteen met het nieuws over het kiekje waarop zijn man Onno Hoes zoenend met een andere man stond. Albert vertelde dat hij het niet leuk vond dat de foto in het nieuws was gekomen, maar dat iets dergelijks kan gebeuren. De meeste twitteraars konden de directe aanpak van Albert wel waarderen.

GTST

Het best bekeken programma van de dag was Goede Tijden Slechte Tijden en ook de meeste twitteraars hadden het over de soap. Voor degenen die het gemist hebben: Rik en Aysen zijn gered uit de klauwen van de slechte Femke en Aysen schoot Femke in haar been.

Tussen Kunst & Kitsch

Het op een na best bekeken programma op woensdag was Tussen Kunst & Kitsch met 1,7 miljoen mensen. Echte Nederlandse folklore volgens een twitteraar.

Reageren