Vermist nog steeds een kijkcijferhit: 1,3 miljoen

Vermist moet verdwijnen bij de Publieke Omroep. Het programma wordt al een tijd niet meer wekelijks uitgezonden, maar blijft razend populair.

De netmanager vindt Vermist niet passen bij de Publieke Omroep, maar daar trekt de kijker zich niets van aan. Vermist trok woensdag ruim 1,3 miljoen kijkers. Ex-miss Kim Kötter leidde het belpanel.

Maar verder was het business as usual bij Jaap Jongbloed.

De Wereld Draait Door

Op NPO 1 deed De Wereld Draait Door het nog beter met 1,6 miljoen kijkers. Daarin verhaalde NRC-hoofdredacteur Peter Vermeersch over de kerstwapenstilstand in de loopgraven in de Eerste Wereldoorlog. Duitsers en Britten zongen kerstliedjes en speelden een potje voetbal tegen elkaar in de bruutste oorlog aller tijden.

Verslaafd!

In Verslaafd was de 48-jarige Ender zijn halve leven al verslaafd aan van alles en nog wat: gokken, alcohol, cocaïne en heroïne. Dat leek een moeilijke kwestie te worden voor Peter van der Vorst en intervensionist Jim Geduld, maar Ender bracht het er prima vanaf zagen de 1,3 miljoen kijkers van Verslaafd!

En volgens Peter van der Vorst ziet het er prima uit voor de ex-junkie.

Roy Donders

Roy Donders: Stylist van het Zuiden gaat intussen rustig door op RTL 5. 636.000 kijkers zagen hoe hij een nieuwe kleurcombinatie voor zijn huispakken bedacht, maar of die nu zo goed in de smaak zal vallen...

Reageren