Voice of Holland als vanouds onoverwinnelijk

Het zal geen grote verrassing zijn: The Voice Of Holland won met een score van 2.76 miljoen ook deze week weer moeiteloos de strijd om de gunst van de kijker.

In de derde battle-ronde van The Voice was onder meer te zien hoe een behoorlijk nerveuze Coosje Smidt haar plaats in de liveshows veilig stelde.

RTL Late Night naar nieuw record

Humberto Tan ontving ander zangtalent in RTL Late Night en werd daarvoor beloond met een recordaantal kijkers van 1.34 miljoen. De 9-jarige Amira Willighagen verraste vorige week de jury van Holland's Got Talent met haar loepzuivere versie van O Mio Babbino Caro. Amira bleek behoorlijk welbespraakt, gaf aan dat ze begon met het repertoire van K3 maar dat inmiddels wat ontgroeid te zijn. Humberto had een verrassing voor Amira en haar vioolspelende broertje Vincent: Niemand minder dan André Rieu nodigde hen uit om in Maastricht een middag te komen spelen met zijn orkest. 

Mooie cijfers voor Malala

In de laatste College Tour van het seizoen ontving Twan Huys een ander, bijzonder jong meisje: de Pakistaanse Malala die door extremisten in het hoofd geschoten werd omdat ze naar school wilde. Haar inspirerende verhaal was goed voor 709.000 kijkers.

Praatcijfers

Zowel op kijk- als praatcijfergebied was The Voice of Holland heer en meester. Maar liefst 6262 tweets werden aan de show gewijd. Al was lang niet iedereen even positief over de keuzes of de muziek.

 


Reageren