Wie is de Mol? best bekeken op donderdag

De laatste aflevering van Wie is de Mol? voor de Winterspelen-stop was het meest bekeken en besproken programma van de avond.

Na een spannende aflevering kreeg Aaf Brandt Costius het rode scherm te zien en moest naar huis. Op twitter gonste het na de aflevering van de opwinding, velen dachten dat de Mol een flinke hint had gegeven.

Als je het woord op het t-shirt van Jan-Willem Roodbeen omkeert staat er... MOL. Voor de fanatieke Wie is de Mol?-kijker is het wel even slikken dat het programma 2 weken in de pauzestand gaat.

Sotsji Vandaag

Nederland 1 had deze donderdag weer eens een topavond. Wie is de Mol? trok bijna 2,4 miljoen kijkers en Floortje Dessing 2 miljoen kijkers met haar koude trip naar Canada in Floortje Naar het Einde van de Wereld. Het programma Sotsji Vandaag begon met een koele 1,6 miljoen kijkers. Sotsji vandaag was eenmalig te zien op primetime, vanaf zaterdag staat het programma om 6 uur 's avonds.

Rooijakkers & Verster

Bureau Rooijakkers & Verster had haar première op Ned. 3, maar veel mensen hadden dat niet in de gaten. Slechts 240.000 kijkers zagen Art Rooijakkers en Lauren Verster een duik in het wel en wee van de Nederlandse rechtstaat nemen. Degenen die keken, waren voorlopig enthousiast.

Utopia

Nog even de dagelijkse Utopia-update: de realityshow had een prima avond met 974.000 kijkers. In ieder geval eentje daarvan ziet wel iets in de creatieve uitspattingen van zwerver Rienk.

 

De dag dat Aaf moest vertrekken: verslag van aflevering 6 van Wie is de Mol?

Reageren