Wie is de Mol? keert terug met 2,2 miljoen kijkers

Twee weken Sotsji-pauze deerde de populariteit van Wie is de Mol? niet. Ruim 2,2 miljoen mensen zagen dat er niemand naar huis moest.

Voor de Olympische Spelen trok Wie is de Mol? gemiddeld 2,4 kijkers, de fans wisten het programma dus weer te vinden. Zij zagen dat Susan tijdens de eliminatie mocht kiezen: 2000 euro in de pot of een vrijstelling voor de hele groep. Daar hoefde de actrice niet lang over na te denken. Ze koos voor de vrijstelling en dat zorgde voor verwarring bij de Molloten. 

Weer anderen kan het geen donder schelen.

Hello Goodbye

Na Wie is de Mol? werd het meest gekeken naar het Journaal (1,9 miljoen) en Goede Tijden Slechte Tijden (1,6 miljoen). Het nieuwe seizoen van Hello Goodbye keerde terug met 1,4 miljoen kijkers.

Pauw & Witteman

Het meest gesproken werd er over Pauw & Witteman die het eerste verkiezingsdebat voor de Gemeenteraadsverkiezingen verzorgde. Meer dan 8.000 mensen twitterden hun mening. Voor de mensen die het gemist hebben, hier de samenvatting.

Utopia

Utopia trok donderdag 923.000 kijkers, maar het waren vooral de naar de livestream kijkende fans die zich roerden op Twitter. Net toen er een enorme ruzie ontstond omdat Andrea zware medicijnen bleek te hebben rondgedeeld in de groep (en dat daarna ontkende), vielen de livestreams 'toevallig' uit. De algemene tendens onder de kijkers is wel duidelijk.

Reageren