Winnend PSV meest besproken en bekeken

Stiekem verwachtte iedereen het al, maar de PSV-mannen moesten het gisteren nog wel even waarmaken: ze wonnen met 0-3 van Zulte Waregem.

Net als vorige week werd de Champions League wedstrijd van PSV tegen Zulte Waregem het best bekeken en het meest besproken. Dit keer speelde het jonge PSV elftal in Brussel. Ook tijdens deze uitwedstrijd wist de Eindhovense club flink te scoren: het werd 0-3. Dat onder toeziend oog van 1.379.000 voetballiefhebbers.

Midsomer Murders

Ook de tegenstanders van de Champions League, Midsomer Murders en Life, trokken flink wat bekijks. 1.171.000 kijkers zagen hoe inspecteur Tom Barnaby en collega's een mysterieuze moordzaak oplosten. Dankzij natuurserie Life weten 977.000 Nederlanders nu alles over planten en bomen.

Praatcijfers

De beste stuurlui staan natuurlijk aan wal, daarom werd er gisteravond weer flink getwitterd over de wedstrijd van Zulte Waregem tegen PSV. De jonge PSV-speler Bakkali (17) kreeg alle lof. Ook zijn eigen club was apetrots op hem:

Andere twitteraars maakten zich ondanks de mooie winst gelijk al zorgen over de mogelijke tegenstanders van PSV in de volgende ronde. Met name AC Milans sterspeler Balotelli wordt gevreesd: "De verdediging van PSV is kansloos tegen SuperMario Balotelli" werd vele malen geretweet.

Reageren