WK kwalificatiewedstrijd Turkije-Nederland meest bekeken én besproken

16 oktober 2013 08:00 | kijkcijfers | Door Televizier

Gisteravond kwam het Nederlands elftal weer in actie, ditmaal tegen Turkije. De wedstrijd werd massaal bekeken en besproken.

Ruim 2,2 miljoen Nederlanders zaten gisteravond voor de buis om de wedstrijd te volgen. Hiermee was het het best bekeken programma van de avond.

Praatcijfers: WK Kwalificatie Turkije - Nederland

Al deze kijkers zagen hoe het Nederlands elftal geheel volgens verwachting het Turkse team versloeg. De eindstand werd 0-2, dit dankzij de goals van Arjen Robben en Wesley Sneijder. Daar werd natuurlijk massaal over getwitterd:

Opsporing Verzocht

Gisteravond stond Opsporing Verzocht in het teken van de Madeleine McCann-zaak. Er werden onder andere nieuwe compositietekeningen getoond van mogelijke betrokkenen. Er keken in totaal 1.055.000 mensen, wat niet uitzonderlijk hoog is voor het programma. De uitzending leverde in totaal zo'n 150 tips op.

Opgelicht?!

Het consumentenprogramma Opgelicht?! had gisteravond een tegenvallende start met 965.000 kijkers. Vorig jaar ging het programma nog van start met een kleine 1,4 miljoen kijkers. Waarschijnlijk hadden Opsporing Verzocht en Opgelicht?! last van het voetbal op SBS6.

Meer over