Yvons Jaspers blijft scoren met Liefs Uit...

Dat Yvon Jaspers een kijkcijferkanon is, is al lang bekend. Voorlopig lijkt ze deze positie te handhaven, ook haar programma Liefs Uit... blijft maar scoren.

Liefs Uit... kan qua kijkcijfers lang niet tippen aan Boer Zoekt Vrouw, maar toch trok het programma de afgelopen twee seizoenen telkens meer dan een miljoen kijkers. Dat is dit seizoen niet anders: de derde aflevering trok gisteravond 1.023.000 kijkers.

Het Wilde Oosten

Het Wilde Oosten was gisteravond alweer toe aan zijn vierde aflevering, die 641.000 kijkers trok. Hiermee komt het programma niet in de buurt van voorganger Oh Oh Cherso waar in het eerste seizoen 1,5 miljoen mensen naar keken. Op het gebied van praatcijfers doet het programma het beter en neemt een mooie vijfde plek in.

Praatcijfers: Expeditie Robinson

Expeditie Robinson lijkt dit seizoen populairder dan ooit. Niet alleen de kijkcijfers zijn hoog (gisteravond keken 1.325.000 mensen), het programma is ook het gesprek van de dag.

GTST-acteur Everon Jackson Hooi werd slachtoffer van een complot: hij werd door al zijn kampgenoten weggestemd. Wat de leden van zijn kamp niet weten, is dat hij nog steeds bij de samensmelting kan zijn. Hij gaat namelijk naar het Duivelseiland, waar Zimra Geurts ook zit.

Reageren