10 voor taal

Journalisten versus schrijvende actrices in 10 voor Taal

SBS 6 - dinsdag 31 mei om 20:30

© Talpa
Hoe goed beheersen modejournalisten Cécile Narinx en Arno Kantelberg de Nederlandse taal? Ze laten het in deze aflevering van 10 voor Taal zien in hun strijd tegen actrices Isa Hoes en Carly Wijs. Hoes schreef ook een flink aantal boeken, Wijs een roman.

In de voorlaatste aflevering van 10 voor Taal laat presentator Harm Edens twee uiterst talige koppels tegen elkaar strijden, namelijk Cécile Narinx en Arno Kantelberg vs. Isa Hoes en Carly Wijs.

10 voor Taal

Cécile Narinx en Arno Kantelberg verdienen de kost als modejournalist, werken dagelijks met taal en schrikken niet van lastig te spellen namen zoals Balenciaga en Givenchy. Dit zou hen op het eerste gezicht een voorsprong moeten opleveren ten opzichte van tegenstanders Carly Wijs en Isa Hoes. De vrouwen staan namelijk bekend om hun acteerwerk, maar toch zijn ze beiden gepubliceerd auteurs.

Isa Hoes

Zo schreef Hoes meer dan tien boeken waaronder de bestseller Toen ik je zag over het leven en de dood van haar man Antonie Kamerling. Wijs debuteerde in 2016 met haar roman Het twijfelexperiment, waarin ze de bijzondere band tussen drie zussen belicht.

Meer over