13 Going on 30

Jennifer Garner heeft een bijzondere wens in 13 Going on 30

NET 5 - donderdag 10 november om 22:43

© HBO
Zijn wensen illusies? Niet in de film. Jennifer Garner laat hierin zien dat je moet uitkijken met wat je wenst…

In de romantische komedie doet de onzekere puber Jenna (Jennifer Garner speelt de volwassen versie) op haar dertiende verjaardag een wens: zij wil de puberteit overslaan en een onbezorgde volwassene zijn. 

13 Going on 30

Wonder boven wonder komt haar wens uit en wordt Jenna wakker als een succesvolle dertigjarige. Even lijkt het leven uit haar droomwens fantastisch, maar blijft dat zo?

Voor Jennifer Garner was dit haar eerste hoofdrol in een film. Maar Nederland leerde haar al eerder kennen als Sydney Bristow in de sciencefictionserie Alias. Daarna volgden films als Valentine's Day, The Kingdom en Juno. Het was een tijdje rustig rondom Garner, maar ze heeft de draad weer opgepakt nadat ze zich een tijdje toelegde op het moederschap. 

Ben Affleck

Jennifers aandacht voor het gezinsleven wierp in ieder geval zijn vruchten af, want haar relatie met Ben Affleck leek een baken van stabiliteit in Hollywoods roerige relatiecircus. Tot volle tevredenheid: de actrice omschreef zichzelf als 'naturally happy'. 

Maar dat was tot eind 2018. Na dertien jaar huwelijk kwam er toch een einde aan dit – volgens velen – sprookjeshuwelijk. 

Meer over