20 jaar VI: Einde van een tijdperk

Iconische gezichten blikken terug op 20 jaar VI

VeronicaDXD - vrijdag 7 januari om 20:30

© Bindinc
Met de komst van VI Vandaag komt er na 20 jaar een einde aan de voetbalshows van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Een goed moment om terug te blikken in 20 Jaar VI: Het Einde Van Een Tijdperk.

Wat is er namelijk allemaal gebeurd in die periode? Dat horen we in 20 Jaar VI: Het Einde Van Een Tijdperk, waarin diverse bekende gezichten terugblikken op de hoogte- en dieptepunten van de oude vertrouwde voetbalshows van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Vanavond starten ze bij de beginjaren, waarin de show van 2001 tot 2007 nog de titel Voetbal Insite droeg, en over een aantal weken eindigen ze bij de meest spraakmakende momenten uit Veronica Inside.

Hélène Hendriks

In elke aflevering staat één van de iconische gasten uit de afgelopen jaren centraal. Zij vertellen hilarische anekdotes, blikken terug op de meest pittige uitspraken die zorgden voor nationale discussies en openbaren geheimen die tot dan toe voor het publiek onbekend waren. De gezichten die langskomen, zijn onder meer die van Hélène Hendriks, Danny Vera, Jan Boskamp, Wim Kieft, Hans Kraay jr. en Barbara Barend.

20 jaar VI: Het Einde Van Een Tijdperk is vanaf vanavond om 20:30 uur wekelijks te zien bij Veronica. Meer zien? Vanaf 10 januari is VI Vandaag elke werkdag om 21:35 uur te zien. 

Meer over