20 jaar Wie is de Mol?

De Mol bijna ontmaskerd

NPO 1 - zaterdag 17 oktober om 20:30

© AVROTROS
Voor de kandidaten is de eindstreep bijna in zicht. Voor de tweede keer in hun leven krijgen ze de kans om de Mol te ontmaskeren. Maar dit betekent ook dat ze zich geen fouten meer kunnen permitteren.

De kandidaten van 20 jaar Wie is de Mol? zijn maar net bijgekomen van de dubbele executie en dan staat alweer bijna de finale voor de deur. Over een dikke week wordt eindelijk duidelijk wie niet alleen een herkansing kreeg in dit jubileumseizoen, maar ook nog de Mol mocht zijn. Is het Nikkie de Jager, Jeroen Kijk in de Vegte, Tygo Gernandt of Peggy Vrijens?

Rik van de Westelaken

Rik van de Westelaken weet natuurlijk al lang wie al die tijd een masker draagt. Hij zou zijn presentatierol voor geen goud willen missen, maar baalt stiekem ook dat hij niet mee kon doen aan de avontuurlijke zoektocht naar Nikkie en Tygo. "Dit is nou echt een opdracht die ik héél graag zelf had willen doen", vertelt hij in de officiële podcast. Voor het eerst in Wie is de Mol? werden de kandidaten 24 uur lang 'losgelaten', met slechts een paar aanwijzingen naar hun eindbestemming.

Meer over