22 Jump Street

Jonah Hill en Channing Tatum zijn terug

RTL 7 - zondag 20 februari om 21:34

© www.filmstarts.de
In 21 Jump Street gingen Jonah Hill en Channing Tatum undercover op een middelbare school. In dit vervolg zoeken ze het een stapje hogerop: het tweetal gaat naar de universiteit.

Jenko (Channing Tatum) en Schmidt (Jonah Hill) gaan daar niet heen om te studeren. Ze hebben een undercovermissie.

22 Jump Street

Het tweetal doet zich in 22 Jump Street voor als studenten om uit te zoeken wie de extreem verslavende nieuwe drug WHYPHY verspreidt. Hun enige aanwijzing helpt hen niet veel verder: ze moeten op zoek naar iemand met een tattoo.

Er lopen flink wat getatoeëerde types rond op de campus, dus daar worden ze niet veel wijzer van. 

Schmidt en Jenko hebben het deze keer lastig met hun dekmantels. Spierbundel Jenko moet infiltreren in een groep nerds, terwijl hij van wetenschap geen kaas gegeten heeft.

De onzekere Schmidt moet zich juist mengen onder de populaire types. Dat brengt uiteindelijk niet alleen hun missie, maar ook hun vriendschap in gevaar.

Channing Tatum

Het lijkt erop dat het regisseursduo Phil Lord en Christopher Miller graag samenwerkt met Channing Tatum en Jonah Hill. De twee hadden al de hoofdrol in 21 Jump Street en nu zijn ze dus terug in 22 Jump Street.

Tussen die twee films door hadden Hill en Tatum allebei een rol in een andere film van Lord en Miller. Begin 2014 verzorgden ze allebei een stem in The Lego Movie.

Meer over