3 Days to Kill

Kevin Costner heeft nog maar even te leven in 3 Days To Kill

Veronica - woensdag 25 oktober om 22:45

© 3DTK Inc.
Als CIA-agent Ethan Renner in 3 Days to Kill te horen krijgt dat hij ongeneeslijk ziek is, stopt hij met werken. Hij wil zijn laatste maanden met zijn gezin doorbrengen. Maar wat als hij een experimenteel medicijn aangeboden krijgt?

Wat doe je als je je hele leven hard hebt gewerkt en hoort dat je nog maar een paar maanden te leven hebt? CIA-agent Ethan Renner (Kevin Costner) weet het wel: hij gaat zijn laatste maanden doorbrengen met zijn gezin.

3 Days to Kill

Tenminste, dat is zijn plan in 3 Days to Kill. Als Renner te horen krijgt dat hij kanker heeft, stopt hij met werken. Hij wil in zijn laatste maanden doen wat hij al jaren te weinig doet: tijd doorbrengen met zijn vrouw Christine (Connie Nielsen) en dochter Zooey (Hailee Steinfeld). Zijn vrouw laat Ethan beloven dat hij niet meer voor de CIA zal werken. Maar wat als Ethan een aanbod krijgt dat hij niet kan weigeren?

Amber Heard

En dan is daar ineens CIA-medewerker Vivi (Amber Heard). Zij heeft dat aanbod dat Ethan misschien niet kan weigeren: een medicijn dat hem mogelijk zou kunnen genezen. Dat medicijn krijgt Ethan niet zomaar. Hij moet er in 3 Days to Kill wel wat voor over hebben. Ethan moet nog één klus doen voor de CIA.

Hij heeft drie dagen de tijd om een paar gevaarlijke criminelen uit te schakelen. Ethan zou die drie dagen met dochterlief Zooey op pad gaan. Dat moet sowieso doorgaan, dus het wordt een vader-dochteruitje om nooit te vergeten.

Meer over