3 op reis

Jennifer Hoffman gaat op Schots avontuur in 3 op Reis

NPO 3 - zondag 18 september om 19:43

© BNNVARA
Station Corrour ligt op 410 meter hoogte en is het meest afgelegen station van Schotland. Wegen en dorpen zijn in de buurt niet te vinden. Jennifer Hoffman arriveert er in deze aflevering van 3 Op Reis per trein voor een tocht door de Schotse Hooglanden.

Op Amsterdam Centraal Station is het altijd druk. Dat is wel anders op het station van Corrour in Schotland, zo ontdekt Jennifer Hoffman in 3 op Reis.

Jennifer Hofman

In Amsterdam stapt ze op de trein richting de Schotse Hooglanden. “Om de mooiste wandelingen te maken en om even helemaal te ontspannen”, schreef ze tijdens de opnames op Instagram. Station Corrour ligt op een hoogte van 410 meter en is het meest afgelegen station van Schotland. Wegen en dorpen zijn in de buurt niet te vinden. De dichtstbijzijnde openbare weg is zestien kilometer verderop. Wél is er de overweldigende natuur van de Schotse Hooglanden.

Dzifa Kusenuh

En Dzifa Kusenuh - die momenteel hoge ogen gooit in Expeditie Robinson - is nog in Ghana, het land waar haar vader vandaan komt. Ghana is ook het land van Joshua’s moeder. Hij is hier bezig met een bijzonder project.

Meer over