Josh Hartnett moet veertig dagen zonder seks

13 december 2019 14:40 | kijktips | Door Televizier

© http://info.premiere.de
Rokkenjager Matt beseft dat hij niet gelukkiger wordt door iedere week met een ander de koffer in te duiken. ZIjn oplossing: veertig dagen en nachten geen seks. Zul je net zien dat hij juist dan de vrouw van zijn dromen tegenkomt.

Een relatie die uitgaat, iedereen gaat er op een andere manier mee om. Matt (Josh Hartnett) is sinds Nicole hem gedumpt heeft op de versiertoer.

40 Days and 40 Nights

Na een half jaar begint Matt te merken dat dat rokkenjagen hem niet per se gelukkiger maakt. Bovendien kan geen van zijn vele scharrels aan Nicole tippen.

Tijd voor verandering. Matt besluit om het in 40 Days and 40 Nights dan ook maar meteen grondig anders te doen: hij gaat veertig dagen geen seks hebben; niet met een ander, maar ook niet met zichzelf.

En Matts regels zijn streng: zelfs zoenen met een meisje is uit den boze. Een hele kluif voor een verstokte versierder als Matt.

Zul je net zien: de veertig dagen zijn nog maar net begonnen als Matt een bijzondere vrouw ontmoet, Erica (Shannyn Sossamon).

Matt heeft meteen door dat zij anders is dan al zijn scharrels. Misschien is ze wel de vrouw van zijn dromen.

Maar ja, hoe kun je een nieuwe liefde laten ontluiken als je met jezelf hebt afgesproken dat je dat juist even niet moet doen? 

Josh Hartnett

Om zich voor te bereiden op zijn rol in 40 Days and 40 Nights probeerde Josh Hartnett net als Matt veertig dagen celibatair te leven. 

Of hij het de hele tijd volhield? Nee dus. Na twee weken ging het fout.

Meer over