65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds: Samen krachtig tegen spierziekten

Lara Kazàn openhartig over ziekte in Samen tegen spierziekten

NPO 1 - maandag 11 oktober om 21:30

© MAX
Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat 65 jaar. Daarom presenteren André van Duin en Carrie ten Napel 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds: Samen krachtig tegen spierziekten vanaf Paleis Soestdijk. Met onder meer een portret van Lara Kazàn, die zich ineens niet meer kon bewegen.

Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat 65 jaar. Om dat te vieren én om geld op te halen voor het jubilerende fonds maken mensen met en zonder spierziekten in de speciale uitzending 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds: Samen krachtig tegen spierziekten een koninklijke wandeling. Er zijn verschillende routes uitgezet, die allemaal eindigen op Paleis Soestdijk.

Lara Kazàn 

André van Duin en Carrie ten Napel onthalen de wandelaars in 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds: Samen krachtig tegen spierziekten. In Nederland heeft een op de tachtig mensen een spierziekte. Het kan iedereen overkomen. Lara Kazàn weet daar alles van. De dochter van goochelaar Hans Kazàn kon zich plotseling niet meer bewegen. In deze uitzending vertelt ze erover. Ook zijn er portretten van andere patiënten en is er muziek. "Het belooft een onvergetelijke avond te worden”, aldus André van Duin.

Meer over