9-1-1: Lone Star

Derde seizoen 9-1-1: Lone Star begint ijskoud

Fox - woensdag 6 april om 21:32

© http://www.sajtoszoba.tv
Na de sluiting van Station 126 is de familie van brandweerlieden en reddingswerkers uit elkaar gevallen. Slechte timing, want aan het begin van het nieuwe seizoen van de serie 9-1-1: Lone Star wordt Austin overvallen door een extreem koudefront.

Het altijd zo aangename Austin krijgt in het derde seizoen van 9-1-1: Lone Star te maken met extreem weer. De Texaanse stad wordt namelijk geplaagd door een onverwacht koudefront dat het dagelijks leven lamlegt en de nodige slachtoffers maakt.

9-1-1: Lone Star

Wat ook niet helpt is dat brandweerpost Station 126 na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen is gesloten. De hechte 126-familie is uit elkaar gevallen en het gebouw staat op de nominatie om te worden gesloopt. Terwijl Marjan, Judd en Paul (Natacha Karam, Jim Parrack en Brian Michael Smith) naar een andere baan zijn vertrokken, heeft Owen Strand (Rob Lowe) zich na zijn schorsing teruggetrokken in een vakantiehuis. Daar verzet hij zijn zinnen met zijn nieuwe buurvrouw, de onlangs gescheiden Sadie (Julie Benz).

Meer over