90 Day fiancé

Het tiende seizoen van 90 Day Fiancé te zien op TLC

TLC - vrijdag 3 november om 20:30

© Warner Bros/Discovery

De fans van 90 Day Fiancé mogen zich weer voorbereiden op een rollercoaster van emoties. TLC zendt namelijk vanaf vandaag wekelijks nieuwe afleveringen uit van het tiende seizoen. 

Ook ditmaal is de vraag: blijven de koppels na 90 dagen samen of gaan ze ieder hun eigen weg?

90 Day Fiancé

Als je dacht dat de deelnemers van realityshows als Temptation Island al een lastige relatietest ondergingen, heb je 90 Day Financé waarschijnlijk nog nooit gezien. In dit populaire programma van TLC maken diverse stellen die zich in een interculturele relatie bevinden gebruik van het zogeheten verlovingsvisum. Dit visum stelt de buitenlandse partners in staat om gedurende 90 dagen naar de Verenigde Staten te komen om met hun Amerikaanse partner te trouwen. 

Als ze niet binnen deze periode trouwen, moet de buitenlandse partner terugkeren naar hun thuisland. Wat volgt zijn dus afleveringen vol drama, culturele conflicten en vooral heel wat emotionele momenten.

Seizoen 10

In het aankomende tiende seizoen zullen er naast zes nieuwe koppels ook twee oude bekende te zien zijn. Gino en Jasmin, die debuteerden in het vijfde seizoen van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, zijn er eindelijk klaar voor om die grote stap naar het altaar te zetten. Maar er is toch nog een probleem: de twee liggen niet op één lijn als het gaat om hun huwelijksplannen.

Waar de aanstaande bruid graag zou willen weglopen om ergens op een privéstrand elkaar het ja-woord te geven, wil de bruidegom juist de geloften uitwisselen in het bijzijn van hun familie in zijn geboorteland Michigan. Desondanks gaan ze wel voor een goede afloop: "Ik ben erg toegewijd nu ik in Amerika ben om het te laten werken. Dus laten we eens kijken wat er gebeurt", aldus Jasmin.

90 Day Fiancé is vanaf 3 november 2023 iedere vrijdag om 20:30 uur te zien op TLC. 

Meer over