A Berry Royal Christmas

Koninklijke keukenhulp in A Berry Royal Christmas

24kitchen - vrijdag 9 december om 21:10

De Britse tv-kok Mary Berry gaat in deze aflevering van A Berry Royal Christmas bakken met prins William en prinses Kate. Ze maken samen het dessert voor het diner dat het paar voor vrijwilligers organiseert. Maar eerst mag Berry mee op bezoek bij de organisaties.

De Britse tv-kok Mary Berry krijgt hulp van prins William en prinses Kate in A Berry Royal Christmas. Ze maken samen het dessert voor het diner dat het paar organiseert. Een bedankje voor de vrijwilligers van de goede doelen die zij steunen. Eerst mag Berry mee op bezoek bij een viertal organisaties, daarna verzorgt ze het hele etentje.

A Berry Royal Christmas

 Ze is al jaren erg gecharmeerd van de kroonprins en zijn vrouw. En andersom ook; Kate groeide op met de recepten van Berry en maakt nu zelf haar gerechten klaar. Die maken grote indruk op zoontje Louis. Zo was zijn eerste woordje niet 'mama', maar 'Mary'. In deze special ziet de kok een kant van het koppel die niet veel mensen kennen. Tijdens de bereiding van het dessert blijken ze ontzettend competitief, vooral William.

Meer over