A Bride for Christmas

Trouwen voor een weddenschap in A Bride for Christmas

RTL 8 - zondag 3 december om 18:17

© phototele.com
Na drie mislukte verlovingen heeft Jessie even geen behoefte aan een serieuze relatie. Aiden wil daar verandering in brengen. Voor een weddenschap wil hij haar in A Bride for Christmas overtuigen om met hem te trouwen.

Het liefdesleven van Jessie Patterston (Arielle Kebbel) is op z’n zachts gezegd een rommeltje. Ze is al drie keer verloofd geweest, maar elke keer voelde het toch niet goed en heeft ze het huwelijk afgeblazen. Bij de laatste verloving pas op het allerlaatste moment: ze liep weg bij het altaar. Ze besluit de liefde voorlopig maar af te zweren.

A Bride for Christmas

Ondertussen sluit eeuwige vrijgezel Aiden MacTiernan (Andrew Walker) een weddenschap met zijn vrienden: hij beweert dat hij voor Kerst een vrouw ervan kan overtuigen om met hem te trouwen. Hij heeft nog vier weken de tijd.

Als hij Jessie ontmoet besluit hij dat zij zijn bruid moet worden. Jessie gaat in eerste instantie niet in op zijn versierpogingen, maar begint Aiden wel steeds leuker te vinden. Ook Aiden ontwikkelt serieuze gevoelens. Maar wat gebeurt er als Jessie achter de weddenschap komt? Je ziet het in A Bride for Christmas

Arielle Kebbel

Klinkt het verhaal van A Bride for Christmas wel erg bekend? Dat kan wel kloppen. De film volgt grotendeels dezelfde verhaallijn als How to Lose a Guy in 10 Days met Matthew McConaughey en Kate Hudson.

Als je na deze film nog niet genoeg hebt van de chemie tussen Arielle Kebbel en Andrew Walker, dan is er goed nieuws: ze spelen ook samen in Bridal Wave.

Meer over