A Few Best Men

De bruiloft van Xavier Samuel loopt niet bepaald als gepland in A Few Best Men

RTL 7 - zondag 9 juli om 23:51

© Dutch Filmworks
Op een van zijn reizen viel de Engelse backpacker David als een blok voor de Australische Mia. Ze willen zelfs gaan trouwen. In A Few Best Men schoppen Davids losgeslagen vrienden zo’n beetje de hele bruiloft in de war.

Op reis door Australië werd de Engelse backpacker David (Xavier Samuel, die grappig genoeg werd geboren in Australië) smoorverliefd op de Australische Mia (Laura Brent). Die liefde bleek wederzijds en nu gaan de tortelduifjes trouwen.

A Few Best Men

Die bruiloft vindt plaats in Australië, dus reist David weer die kant op. Hij gaat niet alleen: hij heeft zijn beste vrienden gevraagd om te getuigen tijdens zijn huwelijk. 

A Few Best Men – te weten Tom, Graham en Luke – gaan met David mee Down Under. Eenmaal in Sydney moet David ook zijn schoonouders nog even leren kennen.

Dat blijken keurige mensen te zijn. Iets wat je met de beste wil van de wereld niet kunt zeggen van Tom, Graham en Luke.

Chaos

Tom, Graham en Luke willen in A Few Best Men Davids trouwerij vieren met zo veel mogelijk seks, drugs en rock-’n-roll. Het doen en laten van de mannen valt dus allerminst in de smaak bij Mia’s familie.

Alhoewel: Mia’s moeder (Grease-veteraan Olivia Newton-John) houdt ook wel van een feestje. Misschien zelfs iets te veel: na een flinke snuif cocaïne zet ze samen met Davids vrienden de hele bruiloft op z’n kop.

Meer over