A Good Day to Die Hard

Bruce Willis zoekt zijn zoon op

Veronica - dinsdag 29 december om 20:30

© http://serwis.polsat.com.pl/
Vijfentwintig jaar na Die Hard schopt John McClane nog steeds kont. In deze vijfde Die Hard-film doet hij dat voor de verandering een keer in Rusland.

Het is 25 jaar geleden dat John McClane (Bruce) van New York naar Los Angeles reisde om Kerst door te brengen met zijn vrouw en kinderen. Dat werd in actieklassieker Die Hard een Kerst om nooit te vergeten.

A Good Day to Die Hard

Ondertussen is McClanes zoon Jack (Jai Courtney) zelf een volwassen vent. Vader en zoon hebben eigenlijk geen contact meer. Tot John hoort dat Jack in Moskou in de cel is beland.

Pa McClane pakt het vliegtuig naar de Russische hoofdstad om te kijken of hij zijn zoon misschien ergens mee kan helpen.

Eenmaal in Moskou ontdekt John dat Jack helemaal niet vastzit: hij werkt voor de CIA en is bezig met een supergeheime missie.

Zijn vader heeft in A Good Day to Die Hard nog maar net voet op Russische grond gezet als Jack die missie in de soep laat lopen. Kan die ouwe hem mooi een handje helpen om de rommel op te ruimen. En misschien kunnen ze in de tussentijd lekker over hun issues praten.

Bruce Willis

A Good Day to Die Hard is alweer de vijfde film in de Die Hard-serie. Hoofdrolspeler Bruce Willis is de enige die in alle vijf de films te zien is.

Er staat zelfs een zesde deel in de planning, waarin Willis weer de hoofdrol zou gaan spelen. Wanneer McClane zal verschijnen is nog niet bekend.

 

Meer over