A Quiet Place Part II

Emily Blunt moet opnieuw muisstil zijn in A Quiet Place Part II

Paramount - dinsdag 16 januari om 20:30

© Netflix
In dit vervolg op A Quiet Place komt de familie Abbott er achter dat de monsters met een extreem gevoelig gehoor niet de enige dreiging zijn.

Na de beklemmende gebeurtenissen in A Quiet Place leeft de familie Abbott nog steeds in een postapocalyptische wereld waarin elk geluid hun dood kan betekenen.

A Quiet Place Part II

Alleen moeten ze nu overleven in de buitenwereld, omdat hun huis vernield is. Ze proberen in stilte te ontkomen aan de levensgevaarlijke blinde monsters die hen na ieder geluidje zouden kunnen doden.

Terwijl Evelyn (Emily Blunt) samen met haar kinderen op zoek is naar een nieuwe veilige plek komen ze hun oude vriend Emmett (Cillian Murphy) tegen. Ze verblijven op zijn schuilplaats.

Als de dove dochter Regan (Millicent Simmonds) ontdekt dat er mogelijk een veilige plek bestaat waar nog steeds mensen leven, besluit ze solo op onderzoek te gaan. Alleen is het maar de vraag of dat wel een goed idee was.

A Quiet Place Part II is een goede opvolger die even spannend is als het eerste deel.

Cillian Murphy

Cillian Murphy was onder de indruk van het eerste deel, dus wilde hij regisseur John Krasinski een e-mail sturen om hem te vertellen hoeveel hij ervan had genoten. Hij besloot op het laatste moment om toch niet op verzenden te drukken. Hij dacht dat Krasinski het al druk genoeg zou hebben en er geen behoefte aan zou hebben om van een willekeurige acteur te horen.

Een jaar later werd Murphy gebeld door Krasinski met de vraag of hij misschien een van de hoofdrollen in het vervolg wilde spelen.

Meer over