A Simple Favor

Anna Kendrick zoekt Blake Lively in A Simple Favor

RTL 8 - maandag 15 april om 20:28

© Independent Films
Van de ene op de andere dag is de glamoureuze Emily spoorloos. Haar vriendin Stephanie gaat al vloggend naar haar op zoek in A Simple Favor.

Op het eerste gezicht hebben alleenstaande moeder en vlogger Stephanie (Anna Kendrick) en de glamoureuze femme fatale Emily (Blake Lively) weinig gemeen. Toch raken ze, al keuvelend op het schoolplein, bevriend.

A Simple Favor

Op een dag vraagt Emily aan Stephanie of ze even op haar zoontje kan passen. Dat doet ze en vanaf dat moment is Emily spoorloos.

Samen met Emily’s man Sean (Henry Golding) gaat Stephanie op zoek naar haar, ondertussen volop vloggend over haar bevindingen.

Regisseur Paul Feig (Bridesmaids) combineert in deze verfilming van de roman van Darcey Bell thriller met komedie. Zeker in het eerste deel van A Simple Favor werkt dat – mede dankzij de sterke komische timing van de hoofdrolspelers – goed.

Blake Lively

Blake Lively bedacht een bijzondere manier om zich voor de bereiden op haar rol in A Simple Favor. Om te beginnen verwijderde ze alle foto's die ze ooit op haar Instagramaccount had gepost.

Stap 2 was misschien nog wel gekker. Ze ging 28 accounts volgen die de naam Emily Nelson droegen, de naam van haar eigen personage.

Een vervolg op A Simple Favor is dit jaar aangekondigd. Wanneer die moet verschijnen is nog niet duidelijk. 

Meer over