Acda en De Munnik: Woorden van een ander

Thomas Acda en Paul de Munnik kijken vooruit in slot Acda & De Munnik: Woorden van een Ander

NPO 3 - vrijdag 8 december om 21:24

© BNNVARA
De wegen van Paul de Munnik en Thomas Acda scheidden in 2015. Eind vorig jaar volgde een reünie. De zangers blikken in het slot van de documentairereeks Acda en De Munnik: Woorden van een Ander vooruit op hun zes reünieconcerten in de Ziggo Dome.

Jeugdvrienden Paul de Munnik en Thomas Acda besloten in 2015, na bijna twintig succesvolle jaren, een punt te zetten achter hun samenwerking. Hoe weloverwogen de beslissing ook was, deed dat toch pijn. Soloalbums en theatervoorstellingen volgden, maar langzaam maar zeker groeiden de twee toch weer naar elkaar toe.

Samenwerking

Eerst kwam er in 2021 een samenwerking met Maan en Typhoon, eind 2022 volgde de aankondiging van een reünieconcert, in de Ziggo Dome. Het werden er uiteindelijk zelfs zes. En daarna? "Alles ligt open", vertelt De Munnik aan Volkskrant Magazine. "Er zijn nog geen concrete plannen voor na de Ziggo. We zien wel, en dat is fijn."

Acda & De Munnik: Woorden van een Ander

In het slot van Acda en De Munnik: Woorden van een Ander is te zien hoe de mannen vooruitkijken op deze concertreeks. Niets van missen? Kijk dan op vrijdag 8 december vanaf 21:24 uur naar BNNVARA op NPO3.

Meer over